Onze diensten - Agera Schilderwerken
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Onze diensten

Jong & Flexibel schildersbedrijf uit Utrecht
Schilderwerk
Binnen & buiten

Agera schilderwerken onderhouden, verfraaien en restaureren. Van gevels, deuren en kozijnen tot aan de complete afwerking van binnenruimtes. Moderne technieken combineren we met oerdegelijk vakmanschap. Omdat iedere schilderklus een specifieke aanpak verlangt, adviseren wij u altijd op maat. Onze uitvoering is superstrak, met een goede service. Ook naderhand.

Onderhoud
Reparatie & preventie

Agera schilderwerken verzorgt het onderhoud van uw schilderwerk binnen en buiten. Door regelmatig onderhoud, gaat uw schilderwerk langer mee. Dat verdient u dus dubbel en dwars terug. De gevolgen van beschadigingen aan het schilderwerk blijven zo beperkt.

Kleuradvies
Combineren van kleuren

De schilders van Agera geven je woning kleur. Van binnen en van buiten. Maar welke kleur? Hou je van een onopvallende, vertrouwde kleurstelling? Of hou je van heldere kleuren en duidelijke contrasten? Kies je voor zachte tinten? Of twijfel je met welke kleuren je het beoogde resultaat bereikt? Wij geven je dan graag kleuradvies. We weten uit ervaring wat kleur met een ruimte doet.

Onze ambitie….

Agera heeft als doel de beste schilder van Utrecht te worden, mochten we dat nog niet zijn. Wij geloven dat we dit kunnen zijn door ons elke dag weer voor de volle 100% in te zetten voor onze klanten. Netjes te werken, eerlijke prijzen te hanteren en de kwaliteit te leveren die je als klant verwacht als je voor een professional kiest.

Snel 0

Nauwkeurig0

betrouwbaar0