Kozijnen schilderen? - Agera schildersbedrijf Utrecht
21653
post-template-default,single,single-post,postid-21653,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Kozijnen schilderen?

Kozijnen schilderen

Kozijnen schilderen?

Kozijnen schilderen

Het laten schilderen van je kozijnen is een belangrijk onderdeel in het onderhoud van je woning. Naast dat het schilderen van kozijnen niet alleen zorgt voor een prachtig aanzicht en meerwaarde van je woning is het ook belangrijk ter bescherming van het hout. Het schilderwerk van Agera beschermt je kozijnen tegen regen en andere weersomstandigheden. Laat je kozijnen dus op tijd schilderen! Het vervangen van je kozijnen brengt namelijk vele malen meer kosten met zich mee. Deze kosten kunnen al snel oplopen naar de €7000 euro.

Wanneer moet je kozijnen schilderen?

Hoe lang het schilderwerk op je kozijnen meegaat hangt heel erg af van het schilderwerk en verf die is gebruikt. Bij schildersbedrijf Agera gebruiken we verf van hoge kwaliteit. Dit zorgt er voor dat je voor buitenschilderwerk minimaal 5 jaar tot maximaal 10 jaar onderhoudsvrij bent. Binnenschilderwerk is bij ons ongeveer om de 7 jaar toe aan een nieuwe laag verf.  De levensduur van het schilderwerk kan uiteraard verschillen per situatie/klant. De beste manier om te bepalen of je je kozijnen moet verven is door je kozijnen te controleren:

  • Zie je scheurtjes in de verf? Deze beginnen vaak bij de liggende onderdelen, zoals de vensterbank.
  • Zie je zichtbare beschadigingen, slijtage of verkleuring in het schilderwerk?

Kosten schilderen kozijnen?

Het schilderen van kozijnen neemt aardig wat tijd in beslag (schuurwerk en schilderwerk) en is vaak niet binnen één dag afgerond. Hee=b je zelf weinig tijd? Of geen zin om op een ladder te staan? Raffel het schilderwerk dan niet af! Maar besteed het uit aan Agera schilderwerken. Wij beschikken over een eigen steiger, werken snel en zorgen voor het mooiste eindresultaat.

De gemiddelde kosten voor het schilderen van alle kozijnen ligt tussen de €470,00  tot €2500,00 
Bij Agera schilderswerken hanteren wij een uur tarief van 35 – 40 euro per uur. Dit is het gemiddelde uurtarief van een meester schilder.
In de winter hanteren wij een kortingstarief,
Dus op zoek naar een schildersbedrijf in Utrecht? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. 
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.