Schilderwerk uitbesteden of niet? - Agera Schilderwerken
21585
post-template-default,single,single-post,postid-21585,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Schilderwerk uitbesteden of niet?

schilderwerk uit besteden

Schilderwerk uitbesteden of niet?

Schilwerk uitbesteden aan de schilder

Wanneer wij onze klanten vragen waarom zij er voor hebben gekozen om schilderwerk uit te besteden aan ons. Zijn de belangrijke redenen het gemak en de meesterschap van een schilder. Onze klanten vinden zichzelf vaak niet handig genoeg, zien zichzelf niet meer op een trap staan, willen zelf geen omkijken naar het schilderwerk hebben en willen graag dat alles netjes wordt geregeld.

Nadelen schilderen uitbesteden

Enige tijd geleden heeft onderzoeksbureau Qudata Markt- & Trendanalyses voerde een onderzoek uit naar het klus gedrag van consumenten. De ondervraagden geven aan dat ze klussen of zelf de kwast pakken niet hun voorkeur naar uit gaat maar wel vaak doen. Nadelen van zelf schilderen zijn het schuren, ontvetten en het afplakken van het schilderwerk. Daarnaast hebben mensen vaak onvoldoende (vrije) tijd voor het schilderwerk.

Kosten schilderwerk

Mensen willen het schilderwerk wel uitbesteden, maar hebben vaak geen zicht op de kosten (kosten schilderwerk)!? In perceptie denken mensen vaak dat het in huren van een schilder vele malen duurder is. Maar wanneer je de kosten van zelf doen en inhuren goed naast het elkaar zet valt het verschil wel mee. Een schilder heeft vaak alle spullen al ingekocht en koopt zijn spullen ook over het algemeen goedkoper in. Daarnaast werkt een schilder vele malen sneller en nauwkeuriger dan iemand die weinig tot geen ervaring heeft.

Offerte aanvragen Agera schilderwerken?

Als je het schilderwerk van uw huis voordelig wilt uitbesteden aan een betrouwbare schilder, vraag dan een offerte bij ons op via contact.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.